zaterdag 20 december 2014

Nieuwe agenda issues...




Ik kijk ieder jaar uit naar de maand oktober. Dan liggen er in de meeste winkels weer nieuwe agenda's in de schappen. Ik weet niet wat dat is, ik en agenda's... Maar ik vind die dingen gewoon echt heel leuk! Jouw eigen boekje met jouw eigen planning die je helemaal op jouw eigen manier in mag delen. Tja, gewoon leuk dus! Ieder jaar probeer ik een nieuwe agenda te ontdekken die NOG leuker is dan die van het jaar daarvoor. Dit jaar was ik een beetje laat met mijn ontdekkingstocht. Via via kwam ik terecht bij 'Passionplanner'. Toen ik deze agenda zag dacht ik maar een ding: HEBBEN! Helaas is de shipping naar Nederland nog even net iets te duur en heb ik deze droomagenda maar even laten varen. Toen ik een beetje bekomen was van dit verdriet stuitte ik op de agenda van Storage.it, helaas was ook deze niet meer te verkrijgen. Dus de zoektocht ging verder! 



Nu ligt de organizing agenda van Zamarra Kok en Vivianne Steggerda voor mijn neus. Zoals zij zeggen: de praktische alles-in-één agenda die je overzicht geeft over werk en privé en helpt je leven te structuren. Nou, dat vond ik wel de moeite waard om te proberen! Bol.com even ingeschakeld en huppakee, een dag later op de deurmat. Om even heel eerlijk te zijn, het is niet de meest mooie agenda die ik ooit het gehad. Het is niet een bepaald gezellige, hippe voorkant, maargoed... Het gaat om het innerlijk zullen we maar zeggen! En die is daarentegen top! 


Een weekoverzicht op 2 pagina's met veel schrijfruimte per dag en tijdsaanduiding. Pluspunt is ook de leukste extra's op een pagina. Je kan je (werk)uren, onkosten en kilometers bij houden. Er is een notitievakje voor je boodschappen en wat je die week wil gaan koken. Op de tweede bladzijde is er ruimte voor losse notities en je huishoudtaken. Handig toch?


 Nóg meer handigheid! Een budgetplanner. Wat wil je besparen, wat heb je bespaard? Wat komt er binnen, wat gaat er uit? Plus een maandoverzichtje met jouw to-do's.


De kers op de taart. STICKERS!!! Ik hou van vrolijke agenda's, dus ook van stickers. Ideaal voor vaste dagen dat bijvoorbeeld de vuilnis wordt opgehaald, je vakantie of vrije dagen hebt,  er feestdagen zijn, het koopzondag is, de winkels gesloten zijn, je verjaardagen niet mag vergeten,  de schoonheidsspecialist roept. Moet ik doorgaan? Oke! De kapper, bibliotheek, dokter, recepten, dierenarts, tandarts, de oppas, uit eten, theater, klok vooruit, klok terug uit. En ga zo maar door! Ze zitten er allemaal in, leuk leuk leuk. 

Ik ben uiteindelijk goed geslaagd met deze aankoop en ga tevreden aan 2015 beginnen. 2015 is niet het jaar van de allerhipste look, maar gaat vooral even om de inhoud. Dat mag ook wel eens gezegd worden ;-) 

x Kim Elisa





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je reageert! Ben benieuwd :)